Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudsning erhverv

Ønsker jeres virksomhed en professionel og seriøs samarbejdspartner til vinduespudsning? Hos RENE RUDER besidder vi mange års erfaring indenfor vinduespudsning erhverv og kan skræddersy en helt rigtige løsning til jeres virksomheds behov.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der går højt op i at sikre jer et godt resultat indenfor de aftalte rammer – og indenfor den aftalte tidshorisont.

Til større bygninger benytter RENE RUDER et moderne rentvandsanlæg, hvilket gør, at vi kan varetage de fleste vinduer i en højden på op til 10 – 12 meter uden brug af lift eller stige.

Vinduespudser erhverv med omhyggelighed i centrum

Når I som virksomhed vælger at overlade vinduespudsningen til RENE RUDER, kan I altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, hvor grundighed, omhyggelighed og kvalitet er i centrum.

Vi går højt op i at sikre jer som kunde et godt resultat, hvilket gør, at I trygt kan lade valget falde på os, når I skal bruge en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til vinduespudsning.

Konkurrencedygtige priser på vinduespudsning erhverv

Vi kan tilbyde jeres virksomhed et veludført stykke arbejde af høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Uanset opgavens omfang kan RENE RUDER
sikre jeres virksomhed en attraktiv pris på hjælp til vinduespudsning, og vi skræddersyr naturligvis gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud, som lever op til de kriterier og krav, I som virksomhed måtte have.

Med andre ord: Lader jeres virksomhed valget falde på RENE RUDER i jeres jagt efter en dygtig vinduespudser erhverv, er I sikret et godt resultat!

Rentvandsanlæg

Vi tilbyder også vinduespolering med rentvandsanlæg. Vandet er varmt, og vi kan klare de fleste vinduer i 10-12 meters højde uden brug af hverken stige eller lift.  LÆS MERE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står altid klar til at udarbejde jeres virksomhed et uforpligtende tilbud på hjælp til vinduespudsning.
Ring på tlf. 70 70 73 95 og få et helt uforpligtende tilbud på vinduespudsning til jeres behov eller bestil nedenfor.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside