Vi tilbyder vinduespudsning til private i hele østjylland m.v.

Vi udfører kvalitetsbevidst vinduespudsning til private og erhverv i det meste af Østjylland til yderst konkurrencedygtige priser. Vores målsætning er at levere KVALITET til TIDEN – noget, vi med mere end 1.000 tilfredse abonnementskunder godt tør påstå, at vi lever op til.

Hos RENE RUDER tror vi på, at vækst bliver skabt gennem tilfredse kunder. Så vores opmærksomhed er altid 100 % rettet mod at indfri vores kunders behov.

Privat vinduespudsning

Hos RENE RUDER gør vi en stor dyd ud af at kunne tilbyde vinduespudsning og vinduespolering til private kunder til fordelagtige priser. Desuden går vi aldrig på kompromis med vores effektivitet, vores punktlighed eller vores professionalisme. RENE RUDER er et vinduespudserfirma, som har eksisteret i over 20 år, og vi har en solid abonnentsgruppe på omkring 1.800 abonnenter – disse abonnenter holder vi fast i, da vi forstår at levere varen upåklageligt. Derfor vil vi hos RENE RUDER foreslå dig, at få os til at varetage din vinduespolering, eller i det mindste at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på privat vinduespudsning.

Skattefradrag gør det lettere økonomisk

Én vigtig notits omkring vinduespudsning er, at det er fradragsberettiget i form af udbetaling af løn til hjælp i hjemmet. Dette inkluderer for eksempel også rengøringshjælp, hvilket også gælder for vinduespudsning af både indvendige og udvendige vinduer. Derfor kan du godt medregne dette i dit budget, da det giver et afslag i prisen på 30 %, når du får udbetalt dit skattefradrag.

Miljøvenlig vinduespudsning

Du kan, ud over at få et økonomisk tilskud til din vinduespudsning, også tegne et abonnement hos os med god samvittighed. Vi udfører nemlig en særdeles miljøvenlig vinduespudsning, da vi altid varetager hensynet til miljøet, når vi vælger rengøringsmidler og sæber – vi vælger de bedste produkter, vi kan købe for penge. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for miljøhensynet, så kan du overveje vores vinduespolering ved rentvandsanlæg, som kun benytter sig af varmt vand. Der er ikke nogle rengøringsmidler indover her, det er helt basalt, demineraliseret vand, vi benytter os af. Dette er det allerbedste for miljøet, da vi slet ikke lader rengøringsmidler sive ned i jorden.

Faste lave priser for privat vinduespudsning

Dertil skal det nævnes, at det sådan set ikke er særligt økonomisk belastende at få pudset vinduer som privat kunde. Vi har forskellige abonnementer, som du kan tegne. Enten kan vi komme forbi hver fjerde uge eller hver ottende uge og foretage en vinduespudsning i dit hjem.

Udfyld siden “Bestil tilbud” og få et godt tilbud på privat vinduespudsning.

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020

  Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020
 • Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020
 • Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020

  Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020
 • Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020

  Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020
 • Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020