law_6-compressor

VINDUESPUDSNING TIL PRIVATE I HELE ØSTJYLLAND M.V.

Vi udfører kvalitetsbevidst vinduespudsning til private og erhverv i det meste af Østjylland til yderst konkurrencedygtige priser. Vores målsætning er at levere KVALITET til TIDEN – noget, vi med mere end 1.000 tilfredse abonnementskunder godt tør påstå, at vi lever op til.

Hos RENE RUDER tror vi på, at vækst bliver skabt gennem tilfredse kunder. Så vores opmærksomhed er altid 100 % rettet mod at indfri vores kunders behov.

PRIVAT VINDUESPOLERING

Hos RENE RUDER gør vi en stor dyd ud af at kunne tilbyde vinduespudsning og vinduespolering til private kunder til fordelagtige priser. Desuden går vi aldrig på kompromis med vores effektivitet, vores punktlighed eller vores professionalisme. RENE RUDER er et vinduespudserfirma, som har eksisteret i 18 år, og vi har en solid abonnentsgruppe på omkring 1.000 abonnenter – disse abonnenter holder vi fast i, da vi forstår at levere varen upåklageligt. Derfor vil vi hos RENE RUDER foreslå dig, at få os til at varetage din vinduespolering, eller i det mindste at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på privat vinduespudsning.

SKATTEFRADRAG GØR DET LETTERE ØKONOMISK

Én vigtig notits omkring vinduespudsning er, at det er fradragsberettiget i form af udbetaling af løn til hjælp i hjemmet. Dette inkluderer for eksempel også rengøringshjælp, hvilket også gælder for vinduespudsning af både indvendige og udvendige vinduer. Derfor kan du godt medregne dette i dit budget, da det giver et afslag i prisen på 30 %, når du får udbetalt dit skattefradrag.

MILJØVENLIG VINDUESPOLERING

Du kan, ud over at få et økonomisk tilskud til din vinduespudsning, også tegne et abonnement hos os med god samvittighed. Vi udfører nemlig en særdeles miljøvenlig vinduespudsning, da vi altid varetager hensynet til miljøet, når vi vælger rengøringsmidler og sæber – vi vælger de bedste produkter, vi kan købe for penge. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for miljøhensynet, så kan du overveje vores vinduespolering ved rentvandsanlæg, som kun benytter sig af varmt vand. Der er ikke nogle rengøringsmidler indover her, det er helt basalt, demineraliseret vand, vi benytter os af. Dette er det allerbedste for miljøet, da vi slet ikke lader rengøringsmidler sive ned i jorden.

FASTE LAVE PRISER FOR PRIVAT VINDUESPUDSNING

Dertil skal det nævnes, at det sådan set ikke er særligt økonomisk belastende at få pudset vinduer som privat kunde. Vi har forskellige abonnementer, som du kan tegne. Enten kan vi komme forbi hver fjerde uge eller hver ottende uge og foretage en vinduespudsning i dit hjem.

Kontakt os på tlf.: 7070 7395 og få et godt tilbud på privat vinduespudsning.

“Vi har siden Rene Ruders etablering i 1999 været fast kunde og får pudset vinduer indvendig og udvendig hver 4. uge. Arbejdet udføres til vores fulde tilfredshed og altid med et smil på læben”

Abel & Jørgensen, Århus C

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

...
Loading