Praktiske informationer og forretningsbetingelser

Inden vi kan oprette dig som kunde, anbefaler vi, at du læser vores forretningsbetingelser godt igennem. på den måde sikrer vi, at du får den nødvendige information samt kendskab til gældende vilkår i forbindelse med, at vinduespudsning udføres af RENE RUDER.

Udvendig pudsning udføres kun som abonnementsservice hver 4. eller 8. uge.

Vinduerne skal være let tilgængelige, hvilket vil sige, at der skal være ca. 1 meter fri plads rundt om vinduet. Buske og træer må ikke dække for vinduerne eller forhindre adgang hertil. Ved stigearbejde er de samme betingelser gældende. Er det ikke muligt at komme til vinduet, vil det blive betragtet som blokeret og derfor sprunget over. Vi fralægger os ethvert ansvar for ting og planter som skulle blive ødelagt, hvis der ikke har været tilstrækkelig plads.

I tilfælde af is, sne og eventuelle glatte træterrasser og tage, hvor vinduespudseren skønner, at det ikke er forsvarligt af hensyn til egen sikkerhed, forbeholder vi os retten til at springe disse vinduer over. Vi krediterer ikke det pågældende beløb for vinduespudsning medmindre, at de ”usikre” vinduer udgør mere end 25% af det samlede antal vinduer.
Vinduer inde på altaner eller lign, tages kun hvis der er mulig tilgang gennem huset til disse. Det er ikke tilladt for vinduespudseren, at bruge stige eller lign. for tilgang til disse.

Aftørring af karme er ikke inkluderet i abonnementsservice som standard. Dette kan tilkøbes som en ekstra service hos os for en mindre merpris.
Aftørring af karme skal forstås som en aftørring af dine vindueslister for overskydende vand i forbindelse med vinduespudsning. Aftørring af karme er ikke en rengøring af hele vinduesrammen.

Vi forbeholder os ret til at opkræve tillæg for særligt uforudsete snavsede vinduer.

Vinduespudseren må ikke fjerne/flytte kundens ting for at komme til vinduerne, ,med mindre der fremsendes skrifteligt accept hvori der fremgår, at du som kunde påtager ansvar for dette.

Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer, når en normal vinduespudsning ikke er nok til at få bugt med skidtet. Kæmper du f.eks. med malerrester eller andet, kan vi klare det for dig – dog tilbyder vi ikke afrensning af vinduer, hvor der sidder mørtelrester eller lign.

Med vask af vores rentvandsanlæg tager RENE RUDER følgende forbehold:

I opstartsfasen (1-3 gange) kan man se små aflejringer på vinduerne. Det skyldes skidt, snavs og gamle sæberester, der sidder på vinduer og vinduesrammer.

Det tager ca. 1-3 pudsninger at få det gamle skidt af vinduer og rammer. Specielt vinduesrammen kan være skyld i dette, da det er sjældent, at man får vasket sine vinduesrammer.

Vi gør naturligvis vores bedste for at undgå aflejringer ved bl.a. at være meget omhyggelig med skylning de første par gange.

Der gives ikke garanti på vask med Rentvandsanlæg, hvis der udføres andet arbejde, som betyder at det støver meget omkring det område vinduespudsningen udføres på. Dette forbehold tages, da støv og lign. vil potentielt kunne sætte sig i vanddråberne, som derved vil kunne plette vinduerne.

Bestiller du vinduespudsning pr. telefon eller via vores side www.reneruder.comskal det ske senest 10 dage før næste pudsning. Indvendig vinduespudsning kan også inkluderes som en fast aftale i abonnementsservice.
Er det ikke muligt at komme til indvendig-polering pudses der som hovedregel altid udvendigt.

Det er dit ansvar at sørge for, at vindueskarme og andet er ryddet inden en indvendig vinduespudsning. Er dette ikke gjort, bliver det betragtet som et blokeret vindue og derfor ikke pudset.

Vi forbeholder os ret til at opkræve tillæg for særligt uforudsete snavsede vinduer.

Har du en aflåst dør eller andet? Her kan vi enten aftale, at vi kontakter dig for tilgang, eller vi kan aftale et specifikt tidspunkt, vi kommer på. Er der ikke tilgang ved ankomsten, forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb for den aftalte opgave. Det er dit ansvar at meddele om eventuelle ændringer i tilgang til f.eks. baghave eller andet.

Gebyr for SMS kontakt opkræves i forhold til gældende takst

Betalingsbetingelser
Betaling skal ske senest 8 dage efter hvert besøg. Der opkræves et rykkergebyr på  DKK 100,- pr. rykkerskrivelse ved overskridelse af betalingsfristen.

BS Betaling
Betaling via PBS efter PBS’ regler og betingelser. Det kan give meget lang kredit på betalingen af faktura og kan resultere i måneder, hvor der bliver opkrævet dobbelt.

Gebyr for PBS betaling opkræves forhold til gældende takst.

Mail Faktura
Det er altid kundens ansvar at holde sin mail adresse til modtagelse af faktura opdateret.
Ændringer af mail skal sendes skriftligt på e-mail eller vores formular på denne side.

Ændring af antal vinduer

Ændring af stigearbejde

Ændring af interval

Indeksregulering (foretages en gang om året).

Vinduespudsning uden for rute/ekstra vinduespudsning.

Vinduespudsning uden for rute/ekstra vinduespudsning

Ønsker du pudsning på en bestemt dato eller et specifikt tidspunkt, som er udover vinduespudserens normale rute, koster dette fra DKK 250,- i kørselstillæg + den normale pris for den ønskede pudsning.

Som en del af vores tilfredshedsgaranti beder vi om hurtigst muligt at kontakte os, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.Dette skal gøres skrifteligt via vores side; www.reneruder.com/kontakt-os eller på e-mail: info@reneruder.com – Dog senest tre dage efter pudsningsdato. Herefter sørger vi hurtigst muligt for at udbedre fejlen til din tilfredsstillelse.

Vi fraskriver os ethvert ansvar hvad angår ridser eller lign. på vinduer, samt karme og lister. Såfremt det skrifteligt og omgående, kan dokumenteres, at det skulle være sket i forbindelse med vinduespoleringen.
Ved accept af tilbud, accepteres denne ansvarsfraskrivelse.

Uberettiget reklamation

Uberettiget reklamation kan være, hvis der bliver reklameret over pudsningen, og det viser sig at være kalk (se længere nede), eller at der kun er poleret udvendigt, og skidtet så sidder indvendigt. Skulle dette være tilfældet, faktureres DKK 50,- på næste regning.

 • Silikone/klistermærker og rester derfra (f.eks. fra nye vinduer).
 • Kalk (pas på med at spule vinduerne med haveslangen da det efterlader kalkrester).
 • Cement, mørtel, maling, lak og olie og lignende.
 • Fastgroede alger
 • Ekskrementer fra bier specielt hvis du bor tæt ved skov eller hvor naboer har bier ( dette kendes som gule/grønne plet

Vil du ændre din pudsning, skal du meddele det til os senest 14 dage før næste vinduespudsning. Det gælder også ferie / renovering / spring i vinduespudsningen. Du kan altid se på din seneste faktura, hvornår vi forventer at komme næste gang.

Dette kan ske via mail: info@reneruder.com eller her på hjemmesiden www.reneruder.com under kontakt.

Det er altid Kundens ansvar at opdaterer sine kontaktoplysninger til RENE RUDER.

Arbejdstider
Vi kører alle hverdage i tidsrummet 7.00-16.00. Lørdage fra 10-16.
Vi forbeholder os ret i forbindelse med højtider og ferie at ændre datoen for næste polering med +/- 10 arbejdsdage.

Vejret
Vi udfører vinduespudsning i alt slags vejr – både sne, regn og frost er ingen hindring.

Der er 14 dages opsigelsesfrist. Opsigelsen skal og kan kun ske skriftligt her på vores hjemmeside eller e-mail til info@reneruder.com.
Opsigelse via SMS, betragtes ikke som gyldig opsigelse.
De som Kunde vil herefter modtage en bekræftelse på dette, og opsigelsen vil derefter være gyldig opsagt.

Alle accepterede tilbud er gældende for 3 besøg som minimum. Skulle det ske, at aftalen skulle stoppe før det 3 sidste besøg, har RENE RUDER ret til betaling svarende til abonnementsprisen gange de restende antal besøg op til de minimum 3 besøg.

Vil du holde en pause i dit abonnement, er der også mulighed for dette. Det eneste, du skal gøre, er, at sende det skrifteligt til os. Dette kan ske via vores e-mail eller på vores hjemmeside, senest 10 dage før næste besøg. Pause i abonnementet kan ikke ske via SMS.

Du har som kunde mulighed for at holde 2 pauser pr. år i dit abonnement.
Ved en pause på mere end 4 mdr. betragter vi det som en ny opstart, og betingelsen for min. 3 besøg vil være gældende igen.

Dit abonnement hos RENE RUDER er forløbende og kører uændret i den tidshorisont, som er aftalt ved indgåelse af aftale frem til den dato, du som kunde skulle vælge at opsige eller foretage en ændring af dit abonnement.

Ved accept af tilbud fra RENE RUDER, accepteres gældende betingelser, og at du som kunde er indforstået med disse betingelser.

Tillid og gennemsigtighed er vigtigt for os.

Privatlivspolitik

Generelt
Vi indsamler så vidt muligt kun de informationer om dig, som er nødvendige for at kunne give dig et tilbud eller yde dig en aftalt service. Det vil blandt andet være dit navn og din adresse, samt det der er nødvendigt for faktureringen (f.eks. din email-adresse, dit CVR-nummer).

IP-adresse (i anonymiseret form) og tekniske oplysninger om den enhed, du tilgår hjemmesiden fra.
Rene Ruder anvender cookies ligesom stort set alle andre hjemmesider. Det er til at huske dine indstillinger, statistik og til at personliggøre indhold og annoncer. Ved at klikke ok, giver du dit samtykke til at Rene Ruder må udsende nyhedsbreve og/eller tilbud til dig som abonnent. Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev”, nederst i de nyhedsbreve du modtager fra os.

Hvis du giver os andre oplysninger, som f.eks. dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig, gemmer vi naturligvis også det.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at kunne give dig tilbud på services eller yde aftalte services. Det indebærer blandt andet planlægning og regnskabsføring.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt eller nødvendigt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, eller som følge af et salg af hele eller dele af virksomheden, og du vil til enhver tid have ret til og mulighed for at gøre indsigelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@reneruder.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. En eventuel indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan medføre, at vi ikke længere kan yde dig en aftalt service, og en indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan kun efterkommes i det omfang regnskabsloven ikke kræver at oplysningerne fortsat gemmes.

Udgiver
Rene Ruder
Ketting Parkvej 14
8462 Harlev J
Telefon: 29269731
Email: info@reneruder.com

Ændringer i vores privatlivspolitik
Der kan ske ændringer der gør det nødvendigt at opdatere denne privatlivspolitik. Hvis vi foretager ændringer, vil vi notere datoen for seneste ændring nederst i denne privatlivspolitik.

Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at rette/ændre nedenstående forretningsbetingelser.

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020

  Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020
 • Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020
 • Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020

  Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020
 • Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020

  Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020
 • Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020