Vi tilbyder vinduespudsning og solcellerens ved brug af vort rentvandsanlæg

Hos RENE RUDER er miljøet altid i højsædet, når det kommer til valg af rengøringsmidler.

Ved brug af rentvandsanlæg omdanner gennem en filtreringsproces almindeligt postevand til deioniseret vand med en PPM-værdi  mellem 0-5. 

Med andre ord bliver vandet renset fuldstændig for kalk og andre små partikler, som normalt ellers vil kunne sætte sig på ruderne og efterlade pletter.

Kort sagt: Bruger vi rentvand, hvor der ikke tilføjet hverken sæbe eller andre kemikalier.

Hos RENE RUDER bruger vi opvarmet vand som rengøre vinduerne langt mere efektivt end ellers koldt vand.

Teleskobstang- og børstesystemet som er tilkoblet rentvandsanlægget gør det muligt at tilbyde en mere fleksibel vinduespolering af alt lige fra enkelte bondehusvinduer til store glasfacader, havestuer – og tilmed solcelleanlæg.

Vinduerne rengøres først med rentvand igennem en blød børste – Derefter skylles vinduerne grundigt af for de sidste urenheder og derved sikrer sig et perfekt resultat.

Efter rengøringen efterlades vinduer og vinduesrammer våde, hvorefter man bare skal vente på at vandet fordamper af sig selv.

Resultatet vil herefter være rene og pletfri vinduer

En anden fordel ved brug af rentvandsanlæg er at man ikke kun får vasket vinduerne – Vi tager også vinduesrammerne omkring glasset med.

Vi vil i forbindelse med vinduespolering med rentvandsanlæg også vaske dine vinduesrammer af omkring glassene – Her vil der nok være mange, som vil kunne nikke genkendende til at det er noget som man sjældent for set til.

Så hos RENE RUDER vil du have en totalløsning for både vinduesrammer og vinduer – vil fremstå som rene og præsentable som en helhed.

Med vort rentvandsanlæg kan vi klare de fleste vinduer og solcelleanlæg i 10-12 meters højde uden brug af hverken stige eller lift.

Det vil i nogen tilfælde kunne betyde at man vil kunne opnå store besparelser på eks. liftleje.

Med vask af vores rentvandsanlæg tager RENE RUDER følgende forbehold: I opstartsfasen (1-3 gange) kan man se små aflejringer på vinduerne. Det skyldes skidt, snavs og gamle sæberester, der sidder på vinduer og vinduesrammer. Det tager ca. 1-3 pudsninger at få det gamle skidt af vinduer og rammer. Specielt vinduesrammen kan være skyld i dette, da det er sjældent, at man får vasket sine vinduesrammer. Vi gør naturligvis vores bedste for at undgå aflejringer ved bl.a. at være meget omhyggelig med skylning de første par gange.

Vi kommer gerne gratis ud og giver et uforpligtende tilbud på den ønskede service. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 7070 7395 eller via BESTIL TILBUD HER

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside