Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Torsted

Hvis du er bosiddende i Torsted, eller i området deromkring, kan vi tilbyde dig et godt tilbud på vinduespudsning.  Faktisk gælder dette også, hvis du har en virksomhed i Torsted. RENE RUDER leverer nemlig vinduespudsning, vinduespolering og andre services til både private og virksomheder i Torsted. Vi mener i RENE RUDER, at vi er en pålidelig virksomhed, som formår at levere et fuldendt stykke arbejde hver gang. Vi har på nuværende tidspunkt omkring 1.000 abonnenter, som gør brug af vores services indenfor vinduespudsning.

Uforpligtende tilbud hos RENE RUDER

Hos RENE RUDER går vi meget op i vores kunder. Derfor fokuserer vores vinduespudser altid på den høje kvalitet og punktligheden i vores arbejde. Hvis du gerne vil have et tilbud på en vinduespudsning i Torsted, så kan du eventuelt kontakte os online. Her på vores hjemmeside kan du udfylde en tilbudsformular, som blot kræver dine kontaktinformationer, samt et par vedhæftede billeder af de omtalte vinduer. Derefter kan vi melde tilbage og give dig et godt tilbud på den opgave, du gerne vil have os til at fuldføre.

Vi tilbyder en vinduespudser i Torsted for både private og erhverv

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Torsted. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

For private kunder kører vi primært i det østjyske område, men for virksomhedskunder er vi villige til at foretage arbejde rundt omkring i Jylland. Vær derfor endeligt ikke bange for at bede om et tilbud – ingen opgave er for stor eller for lille for os. Udfyld formularen på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: 7070 7395.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside