Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Stenballe og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Stensballe

Hvis du er bosiddende i Stensballe eller den nærmeste omegn, og ønsker du at spare tid i hverdagen, så findes der mange måder at spare tid på i en ellers travl hverdag. En meget oplagt måde at gøre dette på, er at spare tid på hverdagsopgaver såsom rengøring og vinduespudsning. Det er ligesom med opvaskemaskinen, rengøringshjælpen og robotstøvsugeren – de tager lige tjansen. Så slipper vi nemlig selv for at gøre arbejdet. Har du brug for hjælp til vinduespudsning i Stenballe fra en erfaren og professionel vinduespudser ?

Hos RENE RUDER er vi meget glade for at kunne tilbyde en kvalitetsbevidst og økonomisk vinduespudsning af dine ruder. Det er ét mindre gøremål på listen for dig, og vi er mere end glade for at kunne hjælpe med denne opgave. Vi er et firma med mange år på bagen, masser af erfaring i tasken og hænderne skruet godt på – vi kommer til tiden, og vi udfører arbejdet med effektivitet og snilde.

Gode priser for vinduespudser Stensballe – også for private

Vinduespudsning behøver slet ikke være en økonomisk ufordelagtig ting at få hjælp til. Prisen kan være én af de ting, der skræmmer folk væk fra denne service – det kan virke, som et unødvendigt og dyrt tiltag, og derfor sparer man ofte en vinduespudser væk. Men hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespudsning til private via abonnementer på enten 4 eller 8 uger – og til særdeles favorable priser.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Stensballe. En vinduespudser fra Rene Ruder er derfor det optimale valg.

Skræddersyet vinduespudsning med mulighed for ekstra services

Hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespudsning i Stensballe, men også ekstra services. Har du for eksempel malet huset for nyligt, så tilbyder RENE RUDER en afrensning, hvor malerrester eller lignende ikke kan fjernes med den almindelige vinduespudsning. Der tilbydes også indvendig vinduespudsning som en del af dit kommende abonnement – der er altså mulighed for at få tilpasset dit abonnement efter dine behov. Hvis du ønsker at få tilknyttet en professionel vinduespudser i Stenballe enten derhjemme eller hos virksomheden, kan du trygt kontakte os og bede om et tilbud. Du er velkommen til at kontakte RENE RUDER på tlf. 7070 7395 og få lavet et skræddersyet tilbud på en løsning til netop dit behov.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside