Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Risskov og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Risskov

Kender du nogen i Risskov, der kunne trænge til at få en vinduespudser på besøg ?…, så er du kommet til det rette sted. RENE RUDER tilbyder nemlig vinduespudsning af høj kaliber – både den traditionelle vinduespolering og polering ved hjælp af et smart rentvandsanlæg, der vasker helt rent uden brug af sæbe og kemikalier.

Med vores hjælp kan dine vinduer altid skinne, og det er ikke et krav, at du er hjemme, når vi kommer. Vores vinduespudser kommer til Risskov, når det passer dig og sørger for, at arbejdet er gjort til punkt og prikke. Hvis du ikke selv du har det fornødne udstyr, kan det være svært at ordne vinduerne selv.

Det kan det være fornuftigt at få en vinduespudser fra RENE RUDER på besøg, uden at det behøves at vælte dit budget. Dine vinduer er vores største prioritet. Vores mange kunder benytter sig af vores abonnement system, hvor du selv vælger, om du vil have besøg af en vinduespudser i Risskov, to gange om måneden, én gang om måneden eller et helt tredje valg. Det afhænger af dit behov.

Kontakt din lokale vinduespudser i Risskov i dag

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Risskov. En vinduespudser i Risskov fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

RENE RUDER har desuden teleskopstang til vinduer, der er placeret højt eller utilgængeligt, så når du har haft besøg af os, vil verden se meget lysere ud. Du kan tegne et abonnement hos os i 4 eller 8 uger – eller give det i gave til en, der trænger til at få besøg af en professionel vinduespudser.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside