Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Randers C NV NØ og SV

Hvis du bor i 8900 Randers, har du mulighed for at tegne et abonnement på vinduespudsning hos RENE RUDER. Abonnementets længde er 4 eller 8 uger, og du kan tegne det, uanset om du er privat kunde, eller om det er hos en virksomhed.

Vores mange kunder benytter sig af vores abonnement system, hvor du selv vælger, om du vil have besøg af en vinduespudser to gange om måneden, én gang om måneden eller et helt tredje valg. Det afhænger af dit behov.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Randers C. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Vores vinduespudser i Randers kører erhverv og til private

Hos RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og erhverv. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilbagevendende kunder om måneden, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden.

Uanset hvor det er, giver det lige det ’ekstra’ at kunne kigge ud gennem vinduer, der er fri for snavs og striber. RENE RUDER leverer høj kvalitet til tiden, så book os allerede i dag – også gerne, hvis du bor i 8920 Randers NV, 8930 Randers NØ eller 8940 Randers SV.

Hos RENE RUDER kan vi tilbyde dig, der bor i eller omkring Randers, vinduespolering på abonnementsbasis-, og ved hjælp af en målrettet indsats få dine vinduer til at blive klare og skinnende igen. Abonnementet løber i 4 eller 8 uger – det er helt op til dig.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside