Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Over Hornbæk

Hvis du er bosiddende i Over Hornbæk eller omegn, så har vi et godt tilbud til dig. Det omhandler om vinduespudsning, og det bunder i, at det ofte er lidt af et kedeligt gøremål. RENE RUDER tilbyder derfor vinduespudsning af høj kvalitet i Over Hornbæk. Vi er et firma med mange års erfaring indenfor branchen, så vores vinduespudser har således de relevante kvaliteter og kompetencer, der skal til for at give dig et veludført stykke arbejde, som du kan sætte pris på. Vores vinduespudser er yderst fleksible i forhold til, hvordan din aftale skal strikkes sammen – kundens ønsker kommer naturligvis først.

Vinduespudser Over Hornbæk /Neder Hornbæk siden 1999

Tilbage i 1999 blev RENE RUDER etableret af Bjarke Fuglsang, og vi har været forretningsdrivende vinduespudser siden da. Vi opererer i det meste af det Østjyske, og med vores omkring 1.000 abonnerende kunder mener vi, at vi kan understrege, at vi opfylder alle ønsker om kvalitet og punktlighed. Vi kommer til tiden, og vi leverer et rigtigt fornuftigt stykke arbejde – hver gang. Du kan altså trygt stole på, at RENE RUDER kan varetage dine vinduer på fineste facon.

Gode priser på vinduespudsning – selv som privat

Det kan virke som et stort skridt at skulle bestille en vinduespudser som privat. Måske går man med idéen om, at det da i bund og grund også er alt for dyrt, og at man lige så godt selv kan klare ærterne. Det er dog relevant at tænke på, hvorvidt man vil spare tiden, man skulle bruge på at pudse vinduer. Vi tilbyder hos RENE RUDER forskellige abonnementer til private, hvor vi kommer og pudser vinduerne enten hver fjerde eller ottende uge.

Hos vores vinduespudser har du naturligvis også mulighed for at få en skræddersyet løsning, som passer til lige netop det konkrete behov, du måtte have.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Over Hornbæk. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Vinduespudsning Over Hornbæk – Kontakt os og hør nærmere

Hvis dette har fanget din interesse for at få hjælp til vinduespudsning Over Hornbæk – så kontakt os endelig på tlf. 7070 7395. Vi er altid klar til at svare på et hvert spørgsmål, du eventuelt måtte have vedrørende abonnementer, aftaler, priser og vores arbejde.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside