Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Odder og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Odder

Søger du en professionel vinduespudser i Odder eller omegn? Så har vi hos RENE RUDER et godt tilbud til dig. Vi er en virksomhed, som har stor erfaring med vinduespudsning. Med vores erfarne vinduespudser i Odder, kan vi med høj kvalitet sikre dig en god og solid service. Med mere end 1.000 kunder hver måned har vi bevist, at vi kan klare en stor mundfuld vinduer. Det er vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med det arbejde, som vi udfører hver dag.

Hvorfor skal RENE RUDER besøge dig

Vores virksomhed står for høj kvalitet, og med mange kunder i et stort område betyder det også, at vi dækker Odder som en af de byer, vi servicerer. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, og du kan få muligheden for at få besøg af os, når du har brug for det. Vi arbejder med et abonnement-system, som betyder, at hver enkelt kunde betaler for den periode, vi kommer i. Uanset om du har brug for besøg hver anden uge eller hver tredje måned, kan vi finde en løsning til dig. Du skal blot bestemme, hvor ofte du vil have besøg af vores vinduespudser.

Vi arbejder både for private og for virksomheder, så hvis du og/eller din virksomhed har behov for en vinduespudser, kan du evt. kontakte os og sammensætte en aftale.

Vores vinduespudser Odder arbejder effektivt og miljøvenligt

Vi bekymrer os om miljøet, og vi gør derfor, hvad vi kan, for at vores service er så miljøvenlig som muligt. Vores erfarne vinduespudsere arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores kunders vinduer er skinnende rene. Det betyder, at vi har en stor kundetilfredshed, som præger vores virksomhed. Vi har meget at byde på,  og vi arbejder professionelt og effektivt til en fornuftig og konkurrencedygtig.

Få hjælp til vinduespudsning i Odder

Det kan være en udfordring at pudse og polere vinduerne selv. Det kræver det rigtige udstyr, og dette er ikke alle mands eje. Vores udstyr er effektivt og meget professionelt. Vi klarer altid vores opgaver til perfektion og til tiden. Hvis ikke du har det rigtige udstyr, kan det være svært at pudse vinduer og specielt på 1. sal eller højere. Det er vi opmærksomme på, og vi kan derfor tilbyde en god løsning, så du ikke skal døje med dine vinduer i højden.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Odder. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du ringe til RENE RUDER på tlf. 7070 7395.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020

  Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020
 • God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020

  Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020
 • Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020