Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Odder

Søger du en professionel vinduespudser i Odder eller omegn? Så har vi hos RENE RUDER et godt tilbud til dig. Vi er en virksomhed, som har stor erfaring med vinduespudsning. Med vores erfarne vinduespudser i Odder, kan vi med høj kvalitet sikre dig en god og solid service. Med mere end 1.000 kunder hver måned har vi bevist, at vi kan klare en stor mundfuld vinduer. Det er vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med det arbejde, som vi udfører hver dag.

Hvorfor skal RENE RUDER besøge dig

Vores virksomhed står for høj kvalitet, og med mange kunder i et stort område betyder det også, at vi dækker Odder som en af de byer, vi servicerer. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, og du kan få muligheden for at få besøg af os, når du har brug for det. Vi arbejder med et abonnement-system, som betyder, at hver enkelt kunde betaler for den periode, vi kommer i. Uanset om du har brug for besøg hver anden uge eller hver tredje måned, kan vi finde en løsning til dig. Du skal blot bestemme, hvor ofte du vil have besøg af vores vinduespudser.

Vi arbejder både for private og for virksomheder, så hvis du og/eller din virksomhed har behov for en vinduespudser, kan du evt. kontakte os og sammensætte en aftale.

Vores vinduespudser Odder arbejder effektivt og miljøvenligt

Vi bekymrer os om miljøet, og vi gør derfor, hvad vi kan, for at vores service er så miljøvenlig som muligt. Vores erfarne vinduespudsere arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores kunders vinduer er skinnende rene. Det betyder, at vi har en stor kundetilfredshed, som præger vores virksomhed. Vi har meget at byde på,  og vi arbejder professionelt og effektivt til en fornuftig og konkurrencedygtig.

Få hjælp til vinduespudsning i Odder

Det kan være en udfordring at pudse og polere vinduerne selv. Det kræver det rigtige udstyr, og dette er ikke alle mands eje. Vores udstyr er effektivt og meget professionelt. Vi klarer altid vores opgaver til perfektion og til tiden. Hvis ikke du har det rigtige udstyr, kan det være svært at pudse vinduer og specielt på 1. sal eller højere. Det er vi opmærksomme på, og vi kan derfor tilbyde en god løsning, så du ikke skal døje med dine vinduer i højden.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Odder. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du ringe til RENE RUDER på tlf. 7070 7395.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside