Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Malling og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Malling

Søger du en professionel vinduespudser i Malling? Vi ved, at det er en udfordring at få pudset vinduerne jævnligt. Det er svært at holde vinduerne rene hele året rundt, blandt andet på grund af temperaturskiftene herhjemme.

Vi ved, at det sjældent er en første prioritet at få pudset vinduerne. Hos RENE RUDER bruger vi miljørigtigt og professionelt udstyr, som gør, at vi kan pudse dine ruder til perfektion. Vores erfarne vinduespudser kender alt til branchen og klare enhver udfordring.

Hvorfor skal jeg vælge RENE RUDER?

Du skal benytte dig af vores gode tilbud på vinduespudsning i Malling, hvis du har svært ved selv at få det gjort.  Vi arbejder med et abonnement, som vores kunder betaler hver måned. Det betyder, at man vælger den type abonnement, hvor man får mest for pengene ved selv at sammensætte tidspunktet for vinduespudsningen. Du kan selv vælge, om du vil have besøg af en vinduespudser i Malling hver anden uge, hver måned eller hver anden måned.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Malling. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Du kan også benytte dig af vores service, hvis du har problemer med at nå dine vinduer, hvis de for eksempel er på 1. sal eller højere. Det kan være en udfordring at få vasket vinduerne, hvis ikke du har det rette udstyr og en stabil stige. Vi har derudover høj fokus på miljøet, og derfor bruger vi miljørigtige produkter til vinduespudsningen. Det gør vi bevidst, for at gøre hvad vi kan, for at skåne miljøet mest muligt.

Hvem er RENE RUDER?

Vi hos RENE RUDER har specialiseret os indenfor vinduespudsning igennem mange år. Vi har månedligt over 1.000 tilfredse kunder, og flere kommer til hele tiden. Vi kører i et stort område og deriblandt også Malling. Vores vinduespudser vil sætte en ære i at køre forbi både dig eller din virksomhed. Det er altid den samme erfarne vinduespudser, som kommer ud til dig, og for dig betyder det, at dine vinduer får præcis den samme behandling hver gang, vi besøger dig. Vi står for at levere en kvalitetsbevidst service, som vi er stolte af at kunne yde – hver gang.

Få et tilbud på vinduespudsning Malling

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et tilbud fra os, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 73 95. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020