Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Malling

Søger du en professionel vinduespudser i Malling? Vi ved, at det er en udfordring at få pudset vinduerne jævnligt. Det er svært at holde vinduerne rene hele året rundt, blandt andet på grund af temperaturskiftene herhjemme.

Vi ved, at det sjældent er en første prioritet at få pudset vinduerne. Hos RENE RUDER bruger vi miljørigtigt og professionelt udstyr, som gør, at vi kan pudse dine ruder til perfektion. Vores erfarne vinduespudser kender alt til branchen og klare enhver udfordring.

Hvorfor skal jeg vælge RENE RUDER?

Du skal benytte dig af vores gode tilbud på vinduespudsning i Malling, hvis du har svært ved selv at få det gjort.  Vi arbejder med et abonnement, som vores kunder betaler hver måned. Det betyder, at man vælger den type abonnement, hvor man får mest for pengene ved selv at sammensætte tidspunktet for vinduespudsningen. Du kan selv vælge, om du vil have besøg af en vinduespudser i Malling hver anden uge, hver måned eller hver anden måned.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Malling. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Du kan også benytte dig af vores service, hvis du har problemer med at nå dine vinduer, hvis de for eksempel er på 1. sal eller højere. Det kan være en udfordring at få vasket vinduerne, hvis ikke du har det rette udstyr og en stabil stige. Vi har derudover høj fokus på miljøet, og derfor bruger vi miljørigtige produkter til vinduespudsningen. Det gør vi bevidst, for at gøre hvad vi kan, for at skåne miljøet mest muligt.

Hvem er RENE RUDER?

Vi hos RENE RUDER har specialiseret os indenfor vinduespudsning igennem mange år. Vi har månedligt over 1.000 tilfredse kunder, og flere kommer til hele tiden. Vi kører i et stort område og deriblandt også Malling. Vores vinduespudser vil sætte en ære i at køre forbi både dig eller din virksomhed. Det er altid den samme erfarne vinduespudser, som kommer ud til dig, og for dig betyder det, at dine vinduer får præcis den samme behandling hver gang, vi besøger dig. Vi står for at levere en kvalitetsbevidst service, som vi er stolte af at kunne yde – hver gang.

Få et tilbud på vinduespudsning Malling

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et tilbud fra os, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 73 95. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside