Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Mårslet og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Mårslet

Har du brug for hjælp til vinduespudsning i Mårslet? Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilfredse kunder hver måned, og vi ville sætte en ære i også at komme ud til dig. Vores erfarne vinduespudser arbejder hårdt for at kunne efterlade dine ruder skinnende rene – hver gang.

Det danske vejr gør dine ruder beskidte, og det skal der gøres noget ved. Du kan selv vælge at pudse dine vinduer, men lad evt. os gøre arbejdet for dig. Vi har alt udstyret, som gør det meget effektivt at polere ruder, og derudover har vi mange års erfaring i at gøre det bedst og hurtigst muligt. Det kan derfor svare sig at lade RENE RUDER gøre det hårde arbejde for dig.

Hvem er RENE RUDER?

RENE RUDER har mere end 20 års ekspertise i at rengøre vinduer for både private og virksomheder. Det står klart, at vi med mere end 1.000 tilbagevendende kunder hver eneste måned er de foretrukne vinduespudsere i en stor kreds af tilfredse og glade kunder. Vi arbejder med et månedligt abonnement, så du kan vælge, hvor tit du ønsker besøg af vores vinduespudser i Mårslet.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Mårslet. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Få besøg af vores vinduespudser, så klarer vi arbejdet for dig

Når solen står højt, er det tydeligt, om dine ruder er rene eller ej. Det er ikke nødvendigvis noget, man tænker over, før at det står klart, at de tydeligvis er beskidte. Undgå at have beskidte ruder når du for eksempel skal have gæster, men lad i stedet os komme på besøg jævnligt. Vi arbejder ud fra en plan, som sikrer dig, at du selv kan bestemme, når du ønsker at få besøg. Du kan se et priseksempel på vores hjemmeside – men du kan altid kontakte os, hvis du har ubesvarede spørgsmål.

Få hjælp til vinduespudsning i Mårslet når det passer dig

Vi vil gerne kunne levere vores kendte service som din lokale vinduespudser til dig. Det kan vi gøre, eftersom at vores biler kører i dit område i Mårslet. For os betyder det meget at levere en kvalitetsbevidst service, som kan gavne dit hjem. RENE RUDER sørger for, at dine ruder bliver poleret til tiden, så du ikke skal tænke på det igen. Det kan det være fornuftigt at få en vinduespudser fra RENE RUDER på besøg, uden at det behøves at vælte dit budget. Dine vinduer er vores største prioritet. Er du interesseret i, at vi kigger forbi og ordner dine ruder fremover? Du kan ringe og høre mere omkring RENE RUDER og vores services på tlf. 7070 7395.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020