Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Mårslet

Har du brug for hjælp til vinduespudsning i Mårslet? Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilfredse kunder hver måned, og vi ville sætte en ære i også at komme ud til dig. Vores erfarne vinduespudser arbejder hårdt for at kunne efterlade dine ruder skinnende rene – hver gang.

Det danske vejr gør dine ruder beskidte, og det skal der gøres noget ved. Du kan selv vælge at pudse dine vinduer, men lad evt. os gøre arbejdet for dig. Vi har alt udstyret, som gør det meget effektivt at polere ruder, og derudover har vi mange års erfaring i at gøre det bedst og hurtigst muligt. Det kan derfor svare sig at lade RENE RUDER gøre det hårde arbejde for dig.

Hvem er RENE RUDER?

RENE RUDER har mere end 20 års ekspertise i at rengøre vinduer for både private og virksomheder. Det står klart, at vi med mere end 1.000 tilbagevendende kunder hver eneste måned er de foretrukne vinduespudsere i en stor kreds af tilfredse og glade kunder. Vi arbejder med et månedligt abonnement, så du kan vælge, hvor tit du ønsker besøg af vores vinduespudser i Mårslet.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Mårslet. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Få besøg af vores vinduespudser, så klarer vi arbejdet for dig

Når solen står højt, er det tydeligt, om dine ruder er rene eller ej. Det er ikke nødvendigvis noget, man tænker over, før at det står klart, at de tydeligvis er beskidte. Undgå at have beskidte ruder når du for eksempel skal have gæster, men lad i stedet os komme på besøg jævnligt. Vi arbejder ud fra en plan, som sikrer dig, at du selv kan bestemme, når du ønsker at få besøg. Du kan se et priseksempel på vores hjemmeside – men du kan altid kontakte os, hvis du har ubesvarede spørgsmål.

Få hjælp til vinduespudsning i Mårslet når det passer dig

Vi vil gerne kunne levere vores kendte service som din lokale vinduespudser til dig. Det kan vi gøre, eftersom at vores biler kører i dit område i Mårslet. For os betyder det meget at levere en kvalitetsbevidst service, som kan gavne dit hjem. RENE RUDER sørger for, at dine ruder bliver poleret til tiden, så du ikke skal tænke på det igen. Det kan det være fornuftigt at få en vinduespudser fra RENE RUDER på besøg, uden at det behøves at vælte dit budget. Dine vinduer er vores største prioritet. Er du interesseret i, at vi kigger forbi og ordner dine ruder fremover? Du kan ringe og høre mere omkring RENE RUDER og vores services på tlf. 7070 7395.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside