Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Hatting og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Hatting

Hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespudsning i mange områder, hvoraf ét af disse er Hatting. Hvis du er bosiddende eller har virksomhedsdrift i Hatting, kan du overveje, om du vil gøre brug af vores services. Vi udbyder miljøvenlig vinduespudsning og ekstra services til favorable priser – og kvaliteten er altid i top. RENE RUDER er et firma med 20 år på bagen, så vi har en solid mængde erfaring som vinduespudser.

Vi bestræber os altid på at bruge de former for sæbe og rengøringsmidler, som er absolut mindst miljøbelastende og derfor har den mindste negative effekt på miljøet. Du kan altså roligt benytte dig af vores service i forhold til miljøbelastning, da vi tager vores miljømæssige ansvar som vinduespudser meget seriøst.

Rentvandsanlæg minimerer miljøbelastningen

Normalt benytter vi os af sæber og rengøringsmidler, som ikke belaster miljøet bemærkelsesværdigt. Men det er også en mulighed at tilkøbe sig vinduespolering, hvor vi benytter rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg benytter blot varmt vand, som opløser skidt på vinduesoverfladen, således at den bliver ren og flot. Vandet er frit for tilsætningsstoffer som kalk og salt, og det fungerer også utroligt effektivt til at opløse diverse former for snavs på vinduet. Det er altså en meget effektivt metode, og så er det overhovedet ikke miljøbelastende. Vinduespoleringer med rentvandsanlæg kræver typisk omkring 3 gange vinduespoleringer, før alt den eksisterende film fra ruden er helt væk – så bliver den så god som ny.

Vinduespudser Hatting – privat og virksomhed:

Hos RENE RUDER gør vi meget ud af at være alle opgaver modne. Der er således ikke opgaver, som er for små, og der er ikke opgaver, som er for store. Derfor tilbyder vi vinduespudsning i Hatting både i virksomheds- og privat regi. Private husstande kan tilkøbe sig vinduespudsninger på et enten fire-ugers eller otte-ugers abonnement. Det vil sige, at vores vinduespudser kommer og pudser dine vinduer hver fjerde eller ottende uge. Få vinduespudsningen overtaget af professionelle. Resultatet kommer til at tale for sig selv.

RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder i Hatting. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilbagevendende kunder om måneden, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden.

Kontakt os gerne på tlf. 70 70 73 95 og få en uforpligtende snak omkring vinduespudsning, og hvad vi kan tilbyde dig som privatperson eller virksomhedsejer.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020