Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Hatting

Hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespudsning i mange områder, hvoraf ét af disse er Hatting. Hvis du er bosiddende eller har virksomhedsdrift i Hatting, kan du overveje, om du vil gøre brug af vores services. Vi udbyder miljøvenlig vinduespudsning og ekstra services til favorable priser – og kvaliteten er altid i top. RENE RUDER er et firma med 20 år på bagen, så vi har en solid mængde erfaring som vinduespudser.

Vi bestræber os altid på at bruge de former for sæbe og rengøringsmidler, som er absolut mindst miljøbelastende og derfor har den mindste negative effekt på miljøet. Du kan altså roligt benytte dig af vores service i forhold til miljøbelastning, da vi tager vores miljømæssige ansvar som vinduespudser meget seriøst.

Rentvandsanlæg minimerer miljøbelastningen

Normalt benytter vi os af sæber og rengøringsmidler, som ikke belaster miljøet bemærkelsesværdigt. Men det er også en mulighed at tilkøbe sig vinduespolering, hvor vi benytter rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg benytter blot varmt vand, som opløser skidt på vinduesoverfladen, således at den bliver ren og flot. Vandet er frit for tilsætningsstoffer som kalk og salt, og det fungerer også utroligt effektivt til at opløse diverse former for snavs på vinduet. Det er altså en meget effektivt metode, og så er det overhovedet ikke miljøbelastende. Vinduespoleringer med rentvandsanlæg kræver typisk omkring 3 gange vinduespoleringer, før alt den eksisterende film fra ruden er helt væk – så bliver den så god som ny.

Vinduespudser Hatting – privat og virksomhed:

Hos RENE RUDER gør vi meget ud af at være alle opgaver modne. Der er således ikke opgaver, som er for små, og der er ikke opgaver, som er for store. Derfor tilbyder vi vinduespudsning i Hatting både i virksomheds- og privat regi. Private husstande kan tilkøbe sig vinduespudsninger på et enten fire-ugers eller otte-ugers abonnement. Det vil sige, at vores vinduespudser kommer og pudser dine vinduer hver fjerde eller ottende uge. Få vinduespudsningen overtaget af professionelle. Resultatet kommer til at tale for sig selv.

RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder i Hatting. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilbagevendende kunder om måneden, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden.

Kontakt os gerne på tlf. 70 70 73 95 og få en uforpligtende snak omkring vinduespudsning, og hvad vi kan tilbyde dig som privatperson eller virksomhedsejer.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside