law_6-compressor

Vinduespudser Hasselager

Har du brug for hjælp fra en professionel vinduespudser i Hasselager? Det kan det være fornuftigt at få en vinduespudser fra RENE RUDER på besøg, uden at det behøves at vælte dit budget. Dine vinduer er vores største prioritet.

Som regel er den daglige rengøring alt rigeligt, når det drejer sig om huslige pligter. Derfor springer mange hen over vinduespudsningen, fordi der er nok af andre ting at tage sig af. Så hvorfor ikke lade RENE RUDER tage sig af vinduespoleringen for dig?

Vores vinduespudser i Hasselager rykker ud på abonnementsbasis, så i 4 eller 8 uger slipper du for den dårlige samvittighed omkring dine vinduer. Du kan så koncentrere dig om andre –  og mere spændende – ting, og blot nyde resultatet, der får din bolig til at skinne. Vores mange kunder benytter sig af vores abonnement system, hvor du selv vælger, om du vil have besøg af en vinduespudser to gange om måneden, én gang om måneden eller et helt tredje valg. Det afhænger af dit behov.

Hos RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder i Hasselager. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilbagevendende kunder om måneden, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden.

Bestil et gratis uforpligtende tilbud i dit område BESTIL TILBUD

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

...
Loading