Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Hadsten og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Hadsten

Har du brug for hjælp til vinduespudsning Hadsten fra en erfaren og professionel vinduespudser i Hadsten eller omegn? Hos RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilbagevendende kunder om måneden, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden.

Vil du have besøg af rene ruder?

Hvis du ønsker at få tilknyttet en professionel vinduespudser i Hadsten enten derhjemme eller hos virksomheden, kan du trygt kontakte os og bede om et tilbud. Vi sammensætter vinduespoleringen, så det passer dig. Skulle du dog have behov for akut hjælp, kan vi altid lave en aftale. Vores mange kunder benytter sig af vores abonnement system, hvor du selv vælger, om du vil have besøg to gange om måneden, én gang om måneden eller et helt tredje valg. Det afhænger af dit behov.

Vi arbejder med det bedste udstyr, så dine vinduer kan komme til at skinne som aldrig før. Vores erfarne vinduespudser arbejder hårdt og sørger for, at vinduespudsningen er gjort til tiden. Dine vinduer fortjener den bedste behandling, og eftersom at vi bruger miljøvenligt udstyr og rengøringsmidler, kan du være en del af vores kamp for at støtte miljøet ved at få os til at pudse dine vinduer.

Sørg for at dine vinduer altid er rene med en vinduespudser i Hadsten

Der kan altid komme uventede gæster, og de ser meget tydeligt, hvis dine vinduer ikke er rene. Når solen skinner, er det især tydeligt, hvornår vinduerne sidst er blevet ordnet. Med vores hjælp kan dine vinduer altid skinne, og det er ikke et krav, at du er hjemme. Vi kommer, når det passer dig og sørger for, at arbejdet er gjort til punkt og prikke. Hvis ikke selv du har det fornødne udstyr, kan det være svært at ordne vinduerne selv. Derfor kan det være fornuftigt at få en vinduespudser fra RENE RUDER på besøg, uden at det behøves at vælte dit budget. Dine vinduer er vores største prioritet.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Hadsten. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har ubesvarede spørgsmål, kan du ringe til os på tlf. 7070 7395. Vi står altid klar til at tage imod et opkald fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020