Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Gedved og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Gedved

Det er de færreste, der vasker og/eller pudser sine vinduer hver uge – endsige hver måned. Hvilket er helt forståeligt, for der er masser af gøremål i en travl hverdag. En vinduespolering gør imidlertid underværker for dit hjem både ude og inde, så hvorfor ikke overlade den ’kedelige tjans’ til andre, der sætter en ære i at levere en vinduespudsning af høj kvalitet? Hos RENE RUDER får du ruder så klare, at du nærmest kan spejle dig i dem. Snavs, skidt og trafikfilm bliver renset af.

Din professionelle vinduespudser i Gedved

Hvis du ønsker at få tilknyttet en professionel vinduespudser i Gedved, enten derhjemme eller hos virksomheden, kan du trygt kontakte os og bede om et tilbud.

Vores mange kunder benytter sig af vores abonnement system, hvor du selv vælger, om du vil have besøg af en vinduespudser to gange om måneden, én gang om måneden eller et helt tredje valg. Det afhænger af dit behov.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Gedved. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Vores vinduespudser kører bl.a. i Gedved, så bor du der, kan du hurtigt få RENE RUDER.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside