Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudser i Galten og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Galten

Bor du i Galten, og sukker du af og til over, at dine vinduer nu er beskidte igen? Så er der hjælp at hente hos RENE RUDER, for vi tilbyder nemlig vinduespudsning og -polering i hele Galten og omegn. Vores vinduespudsere er dygtige fagfolk, som kender værdien af et godt stykke arbejde, og derfor bliver du heller ikke skuffet, når du har fået en vinduespolering af RENE RUDER.

Hos RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.700 tilbagevendende kunder om måneden som ikke tager fejl, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden og der er ingen opgaver her, som er for store eller små for vores vinduespudser. Hvis du derfor er bosiddende eller har erhverv i Galten eller omegn, så bør du overveje, om du vil udlicitere din vinduespudsning til RENE RUDER, så du kan få mere fritid og slippe for opgaven.

Din lokale vinduespudser i byen

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service som vinduespudser i Galten. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Vores vinduespudser gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde. Vi pudser dine vinduer ud fra et abonnement, der løber 4 eller 8 uger, så book os allerede i dag, så du kan få lyset til at strømme ind af ruderne snarest muligt.

Abonnementer for private i Galten

Som privat er det slet ikke så svært at skulle have en aftale om vinduespudsning, som man først kan tro. Vinduespudsning behøver nemlig slet ikke være en dyr og uoverkommelig omgang – du behøver blot ansætte RENE RUDER til at varetage opgaven for dig. Vi tilbyder abonnementer, som enten tilbyder en vinduespudsning hver fjerde eller ottende uge – eller tidsmæssigt skræddersyet til dine behov.

Abonnementer for erhvervsdrivende i Galten

For virksomheder tilbyder vi også aftaler og abonnementer om vinduespudsning. Virksomheders størrelse varierer dog en del mere, end private boliger gør, så hvis du står med en virksomhed, som mangler vinduespudsning, så kontakt os endelig for at få et opfølgende tilbud på sagen. Det hele afhænger af forskellige faktorer som fx, om der er tale om etagebyggeri og hvor mange vinduer, der er tale om – og hvor tit disse vinduer skal pudses.

Kontakt os for videre aftale om vinduespudsning

Det behøver som nævnt slet ikke være besværligt at skulle få pudset sine vinduer uden selv at skulle gøre noget. Hvis vi har fanget din interesse og din nysgerrighed, så kan du altid give et kald på tlf. 7070 7395, hvor vi står klar til at rådgive dig, indtil du har truffet dit valg.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020

  Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020
 • Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020
 • Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020

  Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020
 • Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020

  Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020
 • Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020