Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Galten

Bor du i Galten, og sukker du af og til over, at dine vinduer nu er beskidte igen? Så er der hjælp at hente hos RENE RUDER, for vi tilbyder nemlig vinduespudsning og -polering i hele Galten og omegn. Vores vinduespudsere er dygtige fagfolk, som kender værdien af et godt stykke arbejde, og derfor bliver du heller ikke skuffet, når du har fået en vinduespolering af RENE RUDER.

Hos RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.700 tilbagevendende kunder om måneden som ikke tager fejl, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaver til tiden og der er ingen opgaver her, som er for store eller små for vores vinduespudser. Hvis du derfor er bosiddende eller har erhverv i Galten eller omegn, så bør du overveje, om du vil udlicitere din vinduespudsning til RENE RUDER, så du kan få mere fritid og slippe for opgaven.

Din lokale vinduespudser i byen

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service som vinduespudser i Galten. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Vores vinduespudser gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde. Vi pudser dine vinduer ud fra et abonnement, der løber 4 eller 8 uger, så book os allerede i dag, så du kan få lyset til at strømme ind af ruderne snarest muligt.

Abonnementer for private i Galten

Som privat er det slet ikke så svært at skulle have en aftale om vinduespudsning, som man først kan tro. Vinduespudsning behøver nemlig slet ikke være en dyr og uoverkommelig omgang – du behøver blot ansætte RENE RUDER til at varetage opgaven for dig. Vi tilbyder abonnementer, som enten tilbyder en vinduespudsning hver fjerde eller ottende uge – eller tidsmæssigt skræddersyet til dine behov.

Abonnementer for erhvervsdrivende i Galten

For virksomheder tilbyder vi også aftaler og abonnementer om vinduespudsning. Virksomheders størrelse varierer dog en del mere, end private boliger gør, så hvis du står med en virksomhed, som mangler vinduespudsning, så kontakt os endelig for at få et opfølgende tilbud på sagen. Det hele afhænger af forskellige faktorer som fx, om der er tale om etagebyggeri og hvor mange vinduer, der er tale om – og hvor tit disse vinduer skal pudses.

Kontakt os for videre aftale om vinduespudsning

Det behøver som nævnt slet ikke være besværligt at skulle få pudset sine vinduer uden selv at skulle gøre noget. Hvis vi har fanget din interesse og din nysgerrighed, så kan du altid give et kald på tlf. 7070 7395, hvor vi står klar til at rådgive dig, indtil du har truffet dit valg.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside