Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Egebjerg

Har du brug for hjælp til vinduespudsning i Egebjerg fra en erfaren og professionel vinduespudser ? Så er du kommet til det rette sted.

Huslige gøremål har vi nemlig mange af, og vinduespudsningen er bestemt ikke én af de mest interessante af disse. Særligt problematisk bliver det da især, hvis vi bor over stueetagen.  Lyder dette familiært? Så bør du overveje, om du ikke skal få andre til at ordne arbejdet for dig.

Hos RENE RUDER  har vi kun professionelle vinduespudsere. Vi opererer primært i det østjyske hos private kunder og hos erhvervskunder, og her tilbyder vi altså vinduespolering af høj kvalitet og en pålidelig punktlighed – vi kommer ikke for sent, og vi afleverer intet halvgjort. Du kan stole på vores vinduespudser.

Vores vinduespudser skåner miljøet ved vinduespudsning i Egebjerg

Vores vinduespudsere i Egebjerg, gør meget for at skåne miljøet, når de arbejder. Så du kan have en god samvittighed med at benytte os som din vinduespudser. Vi mener, at vi har et stort ansvar for at skåne miljøet, når vi er i en branche, hvor vi benytter os af diverse rengøringsmidler, som kan gøre stor skade på miljøet, hvis man ikke tænker sig om. Vi benytter derfor altid de mest skånsomme og miljørigtige rengøringsmidler og sæber, hvor det er muligt.

En anden mulighed er også vores rentvandsanlæg, som udelukkende benytter varmt vand i vinduespoleringsprocessen. Det varme vand opløser simpelthen alt skidtet, således at vi ikke behøver at benytte os af rengøringsmidler til pudsningen. Dette er klart den mest miljørigtige facon at polere vinduer på, og derfor er dette da også en god idé for dig, hvis du bekymrer dig om miljøets velvære. Du kan evt. forhøre dig hos vores vinduespudser om denne mulighed.

Billige priser både for privat og erhverv

Særligt for private kan vi tilbyde faste lave priser på vores services. Vores vinduespudser arbejder med abonnementer, som kører i enten fire eller otte ugers cyklusser. Det vil sige, at du enten får pudset dine vinduer hver fjerde eller ottende uge. Vi står altid klar til at skræddersy en god og fleksibel løsning, som passer til lige jeres behov!

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Egebjerg. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Hvis du er interesseret i vores services i Egebjerg– så kontakt os gerne på tlf. 7070 7395 og få et uforpligtende tilbud.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside