Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Egebjerg og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Egebjerg

Har du brug for hjælp til vinduespudsning i Egebjerg fra en erfaren og professionel vinduespudser ? Så er du kommet til det rette sted.

Huslige gøremål har vi nemlig mange af, og vinduespudsningen er bestemt ikke én af de mest interessante af disse. Særligt problematisk bliver det da især, hvis vi bor over stueetagen.  Lyder dette familiært? Så bør du overveje, om du ikke skal få andre til at ordne arbejdet for dig.

Hos RENE RUDER  har vi kun professionelle vinduespudsere. Vi opererer primært i det østjyske hos private kunder og hos erhvervskunder, og her tilbyder vi altså vinduespolering af høj kvalitet og en pålidelig punktlighed – vi kommer ikke for sent, og vi afleverer intet halvgjort. Du kan stole på vores vinduespudser.

Vores vinduespudser skåner miljøet ved vinduespudsning i Egebjerg

Vores vinduespudsere i Egebjerg, gør meget for at skåne miljøet, når de arbejder. Så du kan have en god samvittighed med at benytte os som din vinduespudser. Vi mener, at vi har et stort ansvar for at skåne miljøet, når vi er i en branche, hvor vi benytter os af diverse rengøringsmidler, som kan gøre stor skade på miljøet, hvis man ikke tænker sig om. Vi benytter derfor altid de mest skånsomme og miljørigtige rengøringsmidler og sæber, hvor det er muligt.

En anden mulighed er også vores rentvandsanlæg, som udelukkende benytter varmt vand i vinduespoleringsprocessen. Det varme vand opløser simpelthen alt skidtet, således at vi ikke behøver at benytte os af rengøringsmidler til pudsningen. Dette er klart den mest miljørigtige facon at polere vinduer på, og derfor er dette da også en god idé for dig, hvis du bekymrer dig om miljøets velvære. Du kan evt. forhøre dig hos vores vinduespudser om denne mulighed.

Billige priser både for privat og erhverv

Særligt for private kan vi tilbyde faste lave priser på vores services. Vores vinduespudser arbejder med abonnementer, som kører i enten fire eller otte ugers cyklusser. Det vil sige, at du enten får pudset dine vinduer hver fjerde eller ottende uge. Vi står altid klar til at skræddersy en god og fleksibel løsning, som passer til lige jeres behov!

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Egebjerg. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Hvis du er interesseret i vores services i Egebjerg– så kontakt os gerne på tlf. 7070 7395 og få et uforpligtende tilbud.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020