Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Dronningborg og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Dronningborg

Tilbage i 1999 stiftedes RENE RUDER, og vi har lige siden leveret god og stabil service til alle vores kunder i Dronningborg og omegn, som har ønsket en vinduespudser. Eftersom vi stadigvæk er en aktiv virksomhed i branchen, er det på grund af vores mange tilfredse kunder. Det er vores omkring 1.000 abonnenter også en stabil markør for. RENE RUDER tilbyder vinduespudsninger af alle former, og vi udbyder vores service både til private og til virksomheder. Der er ingen opgaver her, som er for store eller små for vores vinduespudser. Hvis du derfor er bosiddende eller har virksomhed i Dronningborg eller omegn, så bør du overveje, om du vil udlicitere din vinduespudsning til RENE RUDER, så du kan få mere fritid og slippe for opgaven.

Abonnementer for private

Som privat er det slet ikke så svært at skulle have en aftale om vinduespudsning, som man først kan tro. Vinduespudsning behøver nemlig slet ikke være en dyr og uoverkommelig omgang – du behøver blot ansætte RENE RUDER til at varetage opgaven for dig. Vi tilbyder abonnementer, som enten tilbyder en vinduespudsning hver fjerde eller ottende uge – eller tidsmæssigt skræddersyet til dine behov.

Abonnementer for virksomheder

For virksomheder tilbyder vi også aftaler og abonnementer om vinduespudsning. Virksomheders størrelse varierer dog en del mere, end private boliger gør, så hvis du står med en virksomhed, som mangler vinduespudsning, så kontakt os endelig for at få et opfølgende tilbud på sagen. Det hele afhænger af forskellige faktorer som fx, om der er tale om etagebyggeri og hvor mange vinduer, der er tale om – og hvor tit disse vinduer skal pudses.

Kontakt os for videre aftale om vinduespudsning i Dronningborg

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Dronningborg. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Det behøver som nævnt slet ikke være besværligt at skulle få pudset sine vinduer uden selv at skulle gøre noget. Hvis vi har fanget din interesse og din nysgerrighed, så kan du altid give et kald på tlf. 7070 7395, hvor vi står klar til at rådgive dig, indtil du har truffet dit valg.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside