Udfyld venligst kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

Vinduespudser Dagnæs

Ønsker du hjælp til vinduespudsning i Dagnæs eller omegn, og synes du, at livet er for kort til nogle af de mange huslige sysler, som vi bliver nødt til at gennemføre på månedlig, ugentlig og daglig basis? Det kan være svært at finde mening med galskaben i at vaske op i hånden, når vi har familieliv og arbejde i en hektisk hverdag – så køber vi selvfølgelig en opvaskemaskine, som klarer ærterne. Men hvad så med vinduespudsningen – man køber jo ikke lige en vinduespudser.

I stedet for bør du måske overveje at hyre i en professionel vinduespudser til at pudse dine vinduer. Det er både nemt, og det er faktisk også billigt – højst sandsynligt meget billigere, end du tror.

Vinduespudsning tilbydes til private og erhverv

Det er mere givet, at man benytter sig af en vinduespudser, når det kommer til virksomheder eller offentlige institutioner. Man kunne vel ikke forestille sig, at pædagogerne lige sørgede for vinduespudsning efter en hård dag i børnehaven, eller at man fik læreren i folkeskolen til lige at ordne vinduerne, efter de er blevet snavsede i løbet af dagen. Det er ligeledes ganske naturligt, at man som privatperson kan tilkøbe sig en vinduespudser, så man slipper for det gøremål.

Hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespudsning i Dagnæs til både virksomheder og private i Dagnæs, og det er ganske økonomisk fornuftigt. Privatpersoner kan tegne et abonnement på vinduespudsning – enten et fire-ugers eller otte-ugers abonnement, hvor RENE RUDER altså sørger for vinduespudsning hver fjerde eller ottende uge. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser – både på større såvel som mindre opgaver indenfor vinduespolering.

Miljøvenlighed i din vinduespudsning Dagnæs

Selvfølgelig arbejder vi hos RENE RUDER altid på at kunne foretage vores arbejde mere miljøvenligt. Dette gør vi blandt andet ved altid at sørge for at benytte os af de mindst miljøbelastende rengøringsmidler i vores praksis, således at vi ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt. Du kan også tilkøbe dig til en vinduespolering med vores rentvandsanlæg, som udelukkende benytter sig af varmt vand. Varmt vand opløser skidtet, og man behøver derfor ikke at benytte sig af rengøringsmidler, når man bruger denne metode, som derfor er særdeles miljøvenligt.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Dagnæs. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Såfremt du ønsker at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside