Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Dagnæs og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Dagnæs

Ønsker du hjælp til vinduespudsning i Dagnæs eller omegn, og synes du, at livet er for kort til nogle af de mange huslige sysler, som vi bliver nødt til at gennemføre på månedlig, ugentlig og daglig basis? Det kan være svært at finde mening med galskaben i at vaske op i hånden, når vi har familieliv og arbejde i en hektisk hverdag – så køber vi selvfølgelig en opvaskemaskine, som klarer ærterne. Men hvad så med vinduespudsningen – man køber jo ikke lige en vinduespudser.

I stedet for bør du måske overveje at hyre i en professionel vinduespudser til at pudse dine vinduer. Det er både nemt, og det er faktisk også billigt – højst sandsynligt meget billigere, end du tror.

Vinduespudsning tilbydes til private og erhverv

Det er mere givet, at man benytter sig af en vinduespudser, når det kommer til virksomheder eller offentlige institutioner. Man kunne vel ikke forestille sig, at pædagogerne lige sørgede for vinduespudsning efter en hård dag i børnehaven, eller at man fik læreren i folkeskolen til lige at ordne vinduerne, efter de er blevet snavsede i løbet af dagen. Det er ligeledes ganske naturligt, at man som privatperson kan tilkøbe sig en vinduespudser, så man slipper for det gøremål.

Hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespudsning i Dagnæs til både virksomheder og private i Dagnæs, og det er ganske økonomisk fornuftigt. Privatpersoner kan tegne et abonnement på vinduespudsning – enten et fire-ugers eller otte-ugers abonnement, hvor RENE RUDER altså sørger for vinduespudsning hver fjerde eller ottende uge. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser – både på større såvel som mindre opgaver indenfor vinduespolering.

Miljøvenlighed i din vinduespudsning Dagnæs

Selvfølgelig arbejder vi hos RENE RUDER altid på at kunne foretage vores arbejde mere miljøvenligt. Dette gør vi blandt andet ved altid at sørge for at benytte os af de mindst miljøbelastende rengøringsmidler i vores praksis, således at vi ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt. Du kan også tilkøbe dig til en vinduespolering med vores rentvandsanlæg, som udelukkende benytter sig af varmt vand. Varmt vand opløser skidtet, og man behøver derfor ikke at benytte sig af rengøringsmidler, når man bruger denne metode, som derfor er særdeles miljøvenligt.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Dagnæs. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Såfremt du ønsker at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020