Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Brabrand og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Brabrand

Hos RENE RUDER har vi mange års erfaring med at pudse vinduer for både private og virksomheder. Vi gør en dyd ud af at gøre et perfekt arbejde, hver gang vi besøger vores kunder. Hos RENE RUDER har vi mere end 1.000 tilbagevendende kunder om måneden, og det har vi, fordi vores service er i top, og fordi vores vinduespudser altid klarer vores opgaverne til tiden.

Trafikos, regnvejr, fugleefterladenskaber og andet godt – alt sammen er medvirkende til, at dine vinduer bliver beskidte og triste at se både på og ud af. Hos RENE RUDER tilbyder vi vinduespolering/-pudsning af høj kvalitet. Vi har kun pålidelige og dygtige vinduespudsere, så du kan trygt regne med, at vi får dine vinduer til at skinne, og at vi dukker op, når vi siger det. Vores vinduespudser i Brabrand arbejder med det bedste udstyr, så dine vinduer kan komme til at skinne som aldrig før.  Vi lægger  stor vægt på miljøet, og vi anvender derfor kun sæber m.v., som er skånsomme for miljøet. Vores erfarne vinduespudser arbejder hårdt og sørger for, at vinduespudsningen er gjort til tiden.

Din lokale vinduespudser i Brabrand tilbyder

Et vinduespudsnings-abonnement, der løber i 4 eller 8 uger, og jo længere et abonnement du tegner, jo længere slipper du for selv at skulle bekymre dig om snavsede vinduer. Det skal vi nok gøre!

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Brabrand. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside