Udfyld og modtag et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Beder og omegn

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud til dig så hurtigt som muligt. For at fremskynde tilbuddet, har også mulighed for at benytte billede-kolonnen og vedhæft et billede af alle de sider af huset, som skal indgå i tilbuddet. Alle tilbud er gældende for minimum 3 besøg.

Loading

HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT VORES
VINDUESPUDSER ALLEREDE I DAG

På tlf. 7070 7395

Vinduespudser Beder

Søger du en professionel vinduespudser i Beder? Vi hos RENE RUDER polerer vinduer i mange områder og deriblandt også i Beder. Vi har over 1.000 kunder, som vi besøger hver måned, og har du vinduer, som du gerne vil have os til at polere, vil vi sætte en ære i at besøge dig og dit hjem.

Mange vinduer er let tilgængelige at vaske, det er dog svært, hvis man har to etager. Det kræver det rigtige udstyr at få det hele med, når man skal polere vinduer på 1. sal. Med mange glade kunder har vi bevist, at vi kan håndtere selv de sværeste situationer. Du skal aldrig igen sørge for at vaske dine vinduer, hvis du hyrer en vinduespudser til at gøre arbejdet for dig.

Hvad kan rene ruder gøre for dig?

Vi er en vinduespudser-virksomhed, som dækker et stort område og kører derfor også ofte forbi Beder. Vi beskæftiger os med vinduespudsning for både private og erhverv. At vi kører i området nær dig betyder, at vi kan være fleksible og tilpasse os dine behov. Det er vigtigt for os, at kunden er i fokus, og at vi yder den bedst mulige service. Vi servicerer i dag et væld af kunder i en stor del af Østjylland – både på grund af vores store fokus på kvalitet, grundighed samt konkurrencedygtige priser.

Vores abonnement er let og overskueligt

Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på. Det er ikke nemt at gennemskue, hvornår og hvor hurtigt dine vinduer bliver beskidte, det problem er grunden til, at vi kan levere en så høj service. Vi er nemlig altid til rådighed, fordi vi ved, at dine vinduer kan være beskidte når som helst. Vi arbejder med et abonnement, som du kan tilmelde dig,  og alt efter dit behov, kommer vi i den periode, du ønsker. Et eksempel kan være, at vi kommer en gang hver fjerde uge.

Få et godt tilbud på vinduespudsning Beder

At polere vinduer er noget, vi har gjort i mange år. Det har givet os en god erfaring som vinduespudser, og vi er blevet meget kvalitetsbevidste. Det kan være til gavn for dig, da vi er hurtige til vores job, og vi kan derudover tilbyde en konkurrencedygtig pris på vinduespudsning.

Vi er kendte for at være fleksible og altid at yde en god service i Beder. En vinduespudser fra RENE RUDER er derfor det optimale valg.

Vi er altid klar på at tage en snak om dine behov eller svare på eventuelle spørgsmål. Du kan ringe og høre mere på tlf. 70 70 73 95 og få et godt tilbud.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse de seneste anbefalinger
som kunderne, selv har skrevet på vores Facebookside

 • Fin service, godt arbejde.

  Maria Eintzen Avatar
  Maria Eintzen
  12/10/2020

  God og stabil vinduespudsning.

  Søren Larsen Avatar
  Søren Larsen
  3/27/2021

  En fin service, og fint arbejde

  Ole Kurtzmann Avatar
  Ole Kurtzmann
  8/24/2020
 • Meget professionelt og respektabelt

  Hr og Fru Taattoo Århus Avatar
  Hr og Fru Taattoo Århus
  3/19/2020

  Yderst tilfreds, kan varmt anbefales????

  Dennis Avatar
  Dennis
  3/18/2020

  Top Professionelt, det virker bare! :)

  Sonny Avatar
  Sonny
  3/18/2020
 • Seriøs og samvittighedsfuld indehaver 👌

  Peter Avatar
  Peter
  5/27/2021

  God og stabil service.
  Kan varmt anbefales.

  Kim Avatar
  Kim
  3/18/2020

  Yderst tilfreds, altid dejligt at komme hjem til rene ruder????????

  Dennis Elgaard Avatar
  Dennis Elgaard
  3/19/2020
 • Alletiders vinduespudser meget flot resultat og det holder længe

  Winnie Hansen Avatar
  Winnie Hansen
  2/24/2020

  God service, godt arbejde til en god pris. Kan varmt anbefales ????????

  Søren Avatar
  Søren
  3/18/2020

  Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. De er altid smilende og i godt humør.. 5 stjerner herfra.

  Jonathan Latour Avatar
  Jonathan Latour
  3/19/2020
 • Siden jeg begyndte at bruge Rene Ruder har der bare ikke været noget at sætte en finger på, vinduespudsningen kører bare problemfrit og der er aldrig noget at klage over

  sonny lundahl Avatar
  sonny lundahl
  3/19/2020

  Vi har benyttet Rene Ruder i flere år.Altid høj kvalitet - Og ægte værdi for pengene.De kommer altid som aftalt, og leverer et upåklageligt stykke arbejde!Kan varmt anbefales!

  Ricky Hansen Avatar
  Ricky Hansen
  3/19/2020

  Rene Ruder har pudset vinduer hos os i flere år nu - Og jeg vil aldrig vælge en anden. Garanteret et suverænt resultat hver eneste gang.
  Super resultat, og altid venlig og høflig betjening.
  Kan varmt anbefales!

  Ricky Avatar
  Ricky
  3/18/2020